60.Kütüphane Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

60.Kütüphane Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

Bu yıl altmışıncısı kutlanan kütüphane haftası merkez kütüphanemizde çeşitli etkinliklere sahne oldu. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız. Ödül sponsorlarımız olan PİRİ, SOBİAD ve EBSCO firmalarına ayrıca teşekkür ederiz.

A) Ödüllü Kitap Bulma Yarışması
8 öğrencimizin kendi başvuruları dahilinde katılımlarıyla gerçekleştirildi. Yarışma derecelerine göre öğrencilerimize program afişinde belirtilen ödüller verildi. 60. Kütüphane Haftası Kitap Bulma Yarışması finalistleri Beyza Taşçı ve Burcu Arısoy oldu. Heyecan dolu final yarışmasında Beyza Taşçı 60. Kütüphane haftası Kitap Bulma Yarışması şampiyonu oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine teşekkür ederiz.

B) 2023 Yılı İçerisinde En Çok Kütüphane Materyali Ödünç Alan İlk 3 Kişiye Ödül
Kütüphane haftası dahilinde gerçekleştirilen bir başka etkinlik olan en çok ödünç materyal alan kişilere de ödülleri kitap bulma yarışmasından hemen sonra verildi. Eslem Gülçin Babacan, Beyza Taşçı, Hatice Karaoğlu sırasıyla ilk 3 sırada yer aldı. Kendilerini tebrik ederiz.

C) Kütüphane Haftası Standı
60. Kütüphane Haftası Kitap Ayracı, kütüphane tanıtım broşürleri, 60. Kütüphane Haftası Kokartı, çeşitli defter, kalem vb. promosyonlar ve kitap değişim etkinliğine dahil kitapları içeren stand bir hafta boyunca kütüphanedeki yerini aldı.

D) Kitap Değişim Etkinliği
Öğrencilerimizi getirdikleri kitap sayısı kadar etkinlik dahilinde bulunan kitaplardan dilediklerini değiştirebilmektedirler.