Yalova Dev Şişme Kolon Maketi İle Buluştu

Birlikte Kanserle Mücadele Derneği önderliğinde Kanserle Dans Derneği, Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, Yalova Belediyesi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova İl Özel İdaresi, Türk Kızılayı Yalova Şubesi, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Uzmanlar, Atakent, Aktif Hastanesi ve Yalova Üniversitesi YÜKAM ve Hemşirelik Bölümü işbirliğinde; Ulusal Kanser Haftası kapsamında, 2-4 Nisan 2024 tarihlerinde kanser farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.  Etkinlik kapsamında Yalova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Yasemin Karacan ve beş öğrencisi tarafından sağlığın korunması hakkında ziyaretçilere bilgilendirme ve danışmanlık gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Bahçekapılı da etkinliği ziyaret ederek organizasyon ekibini çalışmalarından dolayı tebrik etti.