Yalova Üniversitesi'nin Yeni Girişi Açıldı

Yalova Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından yapımı devam etmekte olan "A Giriş Kapısı ve Yan Yol Çalışmaları" kapsamındaki, yan yol çalışmalarının tamamlanarak hizmete açılması ile birlikte 09.12.2019 (Pazartesi) tarihinden itibaren Üniversitemiz'e araç girişleri yeni yan yol üzerinden gerçekleşecektir.

Yan yol çalışmalarının tamamlanması ile birlikte viyadük girişinde bulunan önceki yan yol geçişi kapatılarak "Yalova Üniversitesi" yönlendirme tabelası da YASKİ (112 ACİL) girişine taşınmıştır. Ulaşımda herhangi bir aksaklığa neden olunmaması adına YASKİ önündeki tabela yönlendirmesine dikkat edilerek bu noktadan yeni yan yola giriş yapılması ve mevcut B Giriş Kapısı'na ulaşılması hususunu bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.