Çınarcık Meslek Yüksekokulumuz’da Çocuk Gelişiminde Etkili Uygulamalar ve Eğitici Oyuncaklar Tanıtım Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitemiz Çınarcık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğrencileri tarafından Çocuk Gelişiminde Etkili Uygulamalar ve Eğitici Oyuncaklar Tanıtım Günleri etkinliği Akköy İlkokulu’nda görev yapan Okul Öncesi Öğretmeni Nazan Gül’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Çocuk Gelişiminde Etkili Uygulamalar ve Eğitici Oyuncaklar Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında Çocuk Gelişimi Programı birinci sınıf Öğrencilerimiz, tasarladıkları eğitici oyuncakları ve fikirlerini bölüm arkadaşlarıyla paylaştılar. Çocuk Gelişimi Programı ikinci sınıf Öğrencilerimiz ise tasarladıkları yaratıcı materyallerini tanıtarak keyifli oyunlar oynadılar.

Öğrencilerimizin hazırladığı materyalleri keyifle ve ilgiyle inceleyen Okul Öncesi Öğretmeni Nazan Gül, öğrencilerin paylaşımlarından, katılımından ve ilgisinden memnuniyetini dile getirdi. Çocuk Gelişimi ikinci sınıf Öğrencilerimiz’den bir grup ise hazırladıkları “Sihirli Borular” isimli materyali Nazan Gül’ün sınıfına hediye ettiler.

Materyal hazırlama etkinliğinin sona ermesinin ardından Çınarcık Meslek Yüksekokulumuz’un Amfi 1 isimi salonunda Okul Öncesi Öğretmeni Nazan Gül ile öğrenciler arasında keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz’e, katıldığı projeleri ve “Bir Sınıf Hayal Ettik” projesinin detaylarını aktaran Nazan Gül, mesleğini severek yapmanın önemini dile getirdi.

Söyleşinin sonunda Öğrencilerimiz’in sorularını yanıtlayan Okul Öncesi Öğretmeni Nazan Gül’e, Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nda görev yapmakta olan Dr. Öğr. Üyesi Cansev Karakuş ile Öğr. Gör. Nihal Yiğitalp tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.