Girişimcilik ve Kariyer Planlama Kulübümüz İmaj Yönetimi ve Kişisel Etiket Sertifika Programı Düzenledi

Yalova Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki Girişimcilik ve Kariyer Planlama Kulübü’nün düzenlemiş olduğu ‘‘İmaj Yönetimi ve Kişisel Etiket’’ Sertifika Programı, Girişimci-Eğitmen Özge Nur Yağız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yalova Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi’nde yer alan 15 Temmuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve Öğrencilerimiz’in yoğun ilgi gösterdiği İmaj Yönetimi ve Kişisel Etiket Sertifika Programı’na katılan Özge Nur Yağız tecrübelerini katılımcılara aktardı.

Sahneye çıkardığı Öğrencilerimiz’e güven testi yaparak renkli anlar yaşatan Özge Nur Yağız, imajın bir kıyafet gibi olduğunu ve bu nedenle titizlikle üzerine çalıştıktan sonra giyilmesi gerektiğini belirtti. Konuşmasında imaj yönetiminin önemine vurgu yapan Özge Nur Yağız, kıyafet, parfüm ve makyaj gibi bakım unsurlarının önemli olmasına rağmen imajda asıl belirleyici olanın ise ‘karakter’ olduğunu ifade etti.