Japonya Muavin Konsolosu ve Kültür Ateşesi Takumi Suemitsu Yalova Üniversitemiz’i Ziyaret Etti

Yalova Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Aikido Topluluğu, Japonya Muavin Konsolosu ve Kültür Ateşesi Takumi Suemitsu’yu misafir etti.

Yalova Üniversitemiz'i ziyaret ederek çeşitli birimler hakkında bilgi alan Japonya Muavin Konsolosu ve Kültür Ateşesi Takumi Suemitsu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öksüz ile bir görüşme gerçekleştirdi. Japonya Konsolosluğu tarafından gerçekleştirilen faaliyet ve etkinlikler hakkında bilgiler veren Japonya Muavin Konsolosu ve Kültür Ateşesi Takumi Suemitsu, gelecek dönem planları ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Türk insanına ve Türkiye’ye hayran olduğunu dile getiren Japonya Muavin Konsolosu ve Kültür Ateşesi Takumi Suemitsu, Yalova Üniversitemiz’de de çeşitli kültürel ve sportif çalışmaları destekleyeceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Japonya Konsolosluğu tarafından Yalova Üniversitemiz’de düzenlenecek olan etkinliklerde, destek sağlama noktasında hazır olacaklarını ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öksüz, Türkiye’de üretilerek Japonya’ya ihraç edilen Kiraz Çiçeği Kolonyası ikramı ile Japonya Muavin Konsolosu ve Kültür Ateşesi Takumi Suemitsu’yu uğurladı.