Kurumsal Dış Değerlendirme Ön Ziyareti

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından görevlendirilen Değerlendirme Takımı, Üniversitemize Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamındaki ön ziyaretini, 20 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirdi.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK başkanlığında, Prof. Dr. Mehmet Emin ARICI, Prof. Dr. İsmail AKDENİZ, Prof. Dr. Hacı Mehmet GÜNAY ve Sn. Arzu ALKANAT’ tan oluşan Değerlendirme Takımı, önce Rektör Prof. Dr. Suat CEBECİ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa ÖKSÜZ, Prof.Dr. Orhan TORKUL ve Genel Sekreter Sn. Sayim ORAL ile tanışma toplantısı yaparak karşılıklı görüşmelerde bulundu.

Değerlendirme Takımı, daha sonra Yalova Üniversitesi Kalite Komisyonu üyeleri ile toplantı yaptı. Kalite Koordinatörü Prof. Dr. M.Cahit ENSARİ’ nin üniversitemiz hakkındaki kısa sunumundan sonra, Kurumsal Dış Değerlendirme Programının amacı ve kapsamı hakkında Prof. Dr. Mahmut AK bilgiler verdi.

Merkez kütüphaneyi ve merkez kampüsün ortak kullanım alanlarını gezen Değerlendirme Takımı, Safran Yerleşkesine geçerek İslami İlimler Fakültesi ve Yalova Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti, her iki birimin yöneticileri ile görüştü.

Ön ziyaretin son toplantısını, Prof. Dr. Suat CEBECİ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa ÖKSÜZ, Prof.Dr. Orhan TORKUL ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. M.Cahit ENSARİ ile yapan Değerlendirme Takımı, 17-18-19 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak Saha Ziyareti programı hakkında bilgi verdi ve yapılması gereken hazırlıklar konusunda önerilerde bulundu. Görüşmelerin tamamlanmasından sonra Değerlendirme Takımı üniversitemizden ayrıldı.