Lise Öğrencileri, Yalova MYO'yu Ziyaret Etti

Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 60 kişilik öğrenci grubu, Rehber Öğretmenleri eşliğinde Yalova Üniversitemiz’i ziyaret ettiler.

Yalova Üniversitemiz’i Yalova Meslek Yüksekokulu’nu ve bölümlerine dair bilgi almak üzere gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ve Aşçılık Programı hakkında bilgi edindiler. Ziyaretçi öğrencilere eşlik eden Öğretim Üyelerimiz, Meslek Yüksekokulu Binamızı, derslikleri, uygulama atölyelerini ve sosyal alanları da tanıtarak, verimli bir ziyaretin gerçekleştirilmesine katkı sağladılar. Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Rehber Öğretmenleri Yalova Üniversitemizi ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.