MARKA Destekleri Çınarcık MYO'da Tanıtıldı

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeline Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından ajansın faaliyetleri ve destek programları hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

MARKA Yalova Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Murat Özkan ve Uzman Benginur Uygun’un gerçekleştirdiği sunumda, ajans tarafından sağlanan Teknik Destek, Mali Destek, Fizibilite Desteği ve Güdümlü Proje Desteği programları hakkında bilgi verildi.

Yalova Üniversitesi’nin almış olduğu ajans desteklerinden de bahsedilen sunumda, destek başvurularının yapıldığı Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi’nin (KAYS) kullanımı anlatıldı.

Adalet, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Çocuk Gelişimi, Medya ve İletişim, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Özel Güvenlik ve Koruma, Sosyal Hizmetler ve Yerel Yönetimler önlisans programlarımızdan öğretim elemanlarımızın desteklerle ilgili sorularını da yanıtlayan MARKA yetkililerine sunumları için teşekkür belgesi takdim edildi.