Mühendislik Fakültemiz İstanbul’da Tanıtım Fuarlarına Katıldı

Yalova Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Elemanları, 16 ve 17 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen tanıtım fuarlarına katılarak, zorlu üniversite hazırlık maratonundaki öğrenci adaylarının sorularını yanıtladı.

Yalova Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, 16 Nisan’da Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür Merkezi ile Ümraniye İmam Hatip Lisesi; 17 Nisan’da ise Ümraniye İmam Hatip Lisesi ile Kadıköy İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen Üniversite Tanıtım Fuarları’na katıldı.

Öğrenci adaylarının yoğun ilgi gösterdiği Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı’na Mühendislik Fakültemiz Polimer Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Zeynep Erge Akbaş, Kimya ve Süreç Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Özlem Tuna ve Ulaştırma Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Merve Ceyhan, Yalova Üniversitemiz’i temsilen katıldı. Yalova Üniversitemiz standının gördüğü ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Öğretim Elemanlarımız, öğrenci adaylarına Yalova Üniversitesi Tanıtım Kataloğu’nu takdim ederek, Üniversitemiz’in Fakülte ile Bölümleri’ni ve geleceğin meslekleri hakkındaki sorularını yanıtladılar.

İstanbul’da aynı gün düzenlenen bir diğer tanıtım fuarı ise Ümraniye İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşti. Ümraniye İmam Hatip Lisesi’ndeki fuarda ise Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Mehmet Mudu, Kimya ve Süreç Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Dr. Berrin Saygı Yalçın ve Ulaştırma Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. İsmail Adalıoğlu, Yalova Üniversitemiz’i temsilen hazır bulundu. Öğrenci adaylarından yoğun ilgi gören Ümraniye İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen tanıtım fuarının ikinci gününe ise Yalova Üniversitemiz’i temsilen Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Dr. Dilek Dalgakıran, Kimya ve Süreç Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Nergiz Zeynep Kanmaz ve Ulaştırma Mühendisliği Bölümü’nden Sinem Bozatlı katılım sağladı.

Yalova Üniversitemiz Öğretim Elemanları son olarak ise 17 Nisan tarihinde, Kadıköy İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen tanıtım fuarına katılarak, öğrenci adaylarının sorularını yanıtladılar. Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü’nden Öğr. Gör. Gamze Sultan Baş Berkem, Kimya ve Süreç Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Ekin Selvi, Ulaştırma Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Ayşe Polat’ın katıldığı Kadıköy İmam Hatip Lisesi Tanıtım Fuarı’nda, öğrenci adayları akıllarında mevcut soru işaretlerini giderebilmek amacıyla Yalova Üniversitemiz standına yoğun ilgi gösterdiler.