Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Marka’dan Hibe Aldı

Yalova Üniversitesi Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na (MARKA) sunduğu “Beyaz Şapkalı Hacker” projesi ile hibe kazandı.

Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Gök’ün koordinatörlüğünde yürütülen “Beyaz Şapkalı Hacker” projesi, MARKA’nın 2019 Yılı Teknik Destek Programı Temmuz-Ağustos Dönemi kapsamına alındı. Yalova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Laboratuarı’nda gerçekleşen “Beyaz Şapkalı Hacker” projesi kapsamında Bilgisayar Mühendisliği bölümünden ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan toplam 18 personel Siber Güvenlik Uzmanı Yılmaz Değirmenci tarafından verilen derslere katıldı.