Üniversitemiz İle Kuveyt Alternatif Tıp Birliği Arasında İş Birliği İmzalandı

Yalova Üniversitesi ile Kuveyt Alternatif Tıp Birliği arasında Yalova ilinde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti verecek bir merkezin kurulması ile ilgili iş birliği anlaşması imzalandı.

Kurumları temsilen Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci ile Kuveyt Alternatif Tıp Birliği Temsilcisi Dr. Khalid Abdulaziz Alsunaid’in katıldığı imza töreninde Yalova Üniversitesi ile Kuveyt Alternatif Tıp Birliği tarafından bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin kurulup işletilmesi kararlaştırıldı.

Bu iş birliği anlaşması ile beraber Yalova Üniversitesi tarafından tahsis edilecek olan 6000 metrekare kapalı alana sahip binanın Kuveyt Alternatif Tıp Birliği tarafından tadilat ve donanımının yapılması ve mutabık kalınacak bir protokol çerçevesinde müştereken işletilmesi konuları yürürlüğe girmiş oldu.