Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, İstişare Görüşmesi Gerçekleştirdi

Yalova Milletvekili Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ ile Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat CEBECİ, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından, Yalova ili, Çiftlikköy ilçesi sınırları içerisinde yer alan 70 dönümlük ETİBANK arazisinin Yalova Üniversitemiz'e tahsis edilmesine ilişkin bir istişare görüşmesi gerçekleştirdiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen istişare görüşmesi esnasında Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat CEBECİ, ETİBANK arazisinin Yalova Üniversitemiz’e tahsisine yönelik gösterdiği özverili destek ve katkılarından dolayı Yalova Milletvekili Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ’e teşekkürlerini iletti.

Yalova Üniversitemiz’de gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Yalova Milletvekili Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ ise ETİBANK arazisinin önemine dikkat çekerek Yalova Üniversitemiz’e tahsisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.