Yalova Üniversitemiz Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Günleri Öğrenci Komitemiz, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Bu yıl ilk kez Yalova Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 3-4 Mayıs tarihlerinde, Merkez Kampüsümüz’de düzenlenen Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Günleri Etkinliğimiz’in düzenlenmesinde meşakkatli çalışmaları ile katkı sağlayan Öğrenci Komitemiz, Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci'yi ziyaret etti.

Şenlik sürecinde gönüllü desteklerinden ötürü Öğrenci Komitemize tebrik ve teşekkürlerini ileten Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, "Yalova Üniversitemiz olarak, Öğrencilerimiz ile bu denli verimli bir çalışma gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda daha uzun sürelere yayılan, daha renkli ve daha etkin bir şenliğin tertip edilmesi adına çalışmalar gerçekleştireceğiz." açıklamasını yaparken, düzenlenen şenliğin Üniversitemiz genelinde, İdari ve Akademik Personelimiz ile Öğrencilerimiz arasında kuvvetli ve önemli bir köprü tesis edilmesine vesile teşkil ettiğini iletti.

Öğrenci Komitemiz’in hazırlamış olduğu ‘’Şenlik Etkinlik Değerlendirme Raporu’’nu sunum olarak dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Suat Cebeci öneri ile görüşlerini öğrencilerimiz ile paylaştı. Komite adına, desteklerini ve varlığını her şartta hissettiğimiz Rektörümüze teşekkürlerini iletmek üzere çiçek takdim eden Öğrencilerimiz, başta kıymetli desteği ve azımsanamayacak nitelikteki emeklerinden ötürü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Sayın Yalçın Tokay ile Yalova Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli’nin şenliğimize duydukları ilgi ve sağladıkları destekten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecek yıllarda şenlik etkinliğinin gelişerek ve çeşitlenerek büyümesini temenni ederek, Üniversitemiz’in gerçekleştireceği her bir çalışmaya, daima destek olacaklarını belirttiler.

Yalova Üniversitemiz Öğrenci Komitesi Üyeleri; Taha Sevim, İlknur Karakış, Tolunay Palak, Umut Karaca, Mert Burkay Karadeli, Selin Kılıç, Ayşenur Arslan, Büşra Kavurucu, Aylin Kafkas, Kürşad Kapudere, Bilal Boğa ve Tuğçe Durmaz ile birlikte, şenliğimizin gerçekleştirilmesi hususunda, desteğini esirgemeyen Yalova Group Yönetim Kurulu Başkanı Orbay Tuna ve tüm öğrenci ve personelimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.