Yalova Üniversitemiz’in Camisi İçin İmzalar Atıldı

Osmangazi Camii Derneği’nin meşakkatli çalışmalarının neticesinde, Yalova Üniversitemiz’in Merkez Yerleşkesi’ne inşa edilmesi planlanan Cami ile ilgili olarak, protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Yalova Üniversitemiz’in Rektörlük Binası Senato Salonu’nda gerçekleştirilen törende, Merkez Yerleşkemize inşa edilecek Cami’ye ilişkin detayların yer aldığı protokol metni, Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alican Dağdeviren ve Mila İnşaat Dekorasyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi adına Mimar Mehmet Osmanlıoğlu tarafından imzalandı.

Yalova Üniversitemiz’in Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öksüz ile Genel Sekreteri Sayim Oral’ın da katılım sağladıkları protokol töreni gerçekleştirildi.