Yalova Üniversitesi ile Ürdün Philadelphia Üniversitesi Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Yalova Üniversitesi ile Philadelphia Üniversitesi arasında yapılan işbirliği anlaşması Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci ile Philadelphia Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mutaz Sheikh Salem tarafından imzalandı.

Yapılan işbirliği kapsamında Philadelphia Üniversitesi'nden gelecek öğrenciler için lisansüstü eğitim fırsatları sunulması, her iki kurumda eğitim alan lisans öğrencilerine değişim programlarından yararlanabilme olanaklarının sağlanması, uluslararası bilimsel konferans, sempozyum ve çalıştayların organize edilmesi, üniversitelerin kütüphanelerinin zenginleştirilmesi ve erişimin sağlanmasına ilişkin işbirliği yapılması, ortak araştırma projelerinin yürütülmesi, öğrenci, personel ve araştırmacıların değişiminin sağlanması konularında işbirliği yapılması kararlaştırıldı.