Yalova Üniversitesi Senato ve Üniversite Yönetim Kurulu Toplantısı Video Konferans ile Gerçekleştirildi

Küresel salgın COVID-19 ile mücadele etmek amacı ile eğitim-öğretim faaliyetleri ile iş akış süreçlerini video konferans yöntemi ile sürdüren Yalova Üniversitesi, Senato ve Üniversite Yönetim Kurulu toplantılarını da Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci’nin başkanlığında çevrimiçi olarak gerçekleştirdi.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’nin yanı sıra rektör yardımcıları, fakülte dekanları, enstitü ve meslek yüksekokulu müdürlerinden oluşan Senato ve Üniversite Yönetim Kurulu Üyelerinin kendi bulundukları alandan katılımı ile gerçekleşen toplantıda, güncel ve önemli konular görüşüldü.