Yalova Üniversitesi Sürekli İşçi Alımına İlişkin Kura Çekimi Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi’nin merkez ve ilçe yerleşkelerinde ‘Sürekli İşçi’ istihdam edilmek üzere İŞKUR Yalova İl Müdürlüğü tarafından verilen ilana başvuranlar arasından sözlü sınava alınacak adayları belirlemek amacıyla kura çekimi gerçekleştirildi.

Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kurada, “Temizlik Görevlisi”, “Güvenlik Görevlisi”, “Engelli Temizlik Görevlisi” ve “Eski Hükümlü-Terör Mağduru Temizlik Görevlisi” kadrolarına başvuran adaylar hazır bulundu. Noter huzurunda yapılan kura işlemi sonrasında istihdam edilecek personel sayısının 4 katı kadar asil ve yedek aday, Yalova Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınava davet edilecek.

841 Aday Arasından Kura Çekimi Yapıldı

18 kişinin istihdam edileceği Temizlik Görevlisi kadrosu için 541 aday başvuruda bulunurken, kura sonucunda 72 asil ve 72 yedek aday belirlendi. 10 kişinin istihdam edileceği Güvenlik Görevlisi kadrosu için 257 aday başvuruda bulunurken, kura sonucunda 40 asil ve 40 yedek aday belirlendi. 2 kişinin istihdam edileceği Engelli Temizlik Görevlisi kadrosu için 36 aday başvuruda bulunurken 8 asil ve 8 yedek aday belirlendi. 1 kişinin istihdam edileceği Eski Hükümlü-Terör Mağduru Temizlik Görevlisi kadrosu için 7 aday başvuruda bulunurken, 4 asil ve 4 yedek aday belirlendi. Yapılan kura işlemi sonrasında sözlü sınava katılmaya hak kazanan asil ve yedek adaylar noter onayının akabinde Yalova Üniversitesi internet sayfasında ilan edilecek. Sözlü sınavın tarihi önümüzdeki günlerde Yalova Üniversitesi internet sayfası üzerinden açıklanacak. Adaylar, Yalova Üniversitesi tarafından yapılacak sözlü sınav sonucunda işe alınacak.