10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlaması

Yalova Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından basın mensupları onuruna düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Programı, Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Elemanı Umut Altınsoy, Kültür ve Sanat Birliği Koordinatörü Hakan Evciman ve basın mensupları katıldı. Sunuculuğunu Leyla Melike Koçgündüz’ün yaptığı etkinliğin açış konuşmasını Prof. Karaosmanoğlu yaptı. Prof. Karaosmanoğlu konuşmasında Rektör Prof.Dr. M.Niyazi Eruslu’nun kutlama mesajını ileterek “Yalova Üniversitesi yerel ve ulusal basının önemini bilmekte ve basın ile yan yana ilerlemektedir.Yakında üniversitemizin haber web sitesi yayına girecektir. Sizler kentimiz için önemlisiniz. Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Çalışırken insanın tadı-tuzu yerinde olmalı. Verimli çalışmalar dilerim. Haberiniz bol olsun” dedi. Karaosmanoğlu konuşmasını Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın ulusun ortak sesidir.Bir güç, bir okul, bir yol göstericidir” vecizesi ile tamamladı.Sonrasında basın mensupları söz alarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hakkında düşüncelerini dile getirdiler. Ardından günün anısına hazırlanan kutlama belgeleri Prof. Karaosmanoğlu tarafından basın mensuplarına takdim edildi. Kutlama Yalova Pastanesi tarafından özenle hazırlanan pastanın hep birlikte kesilmesi ve anı fotograf çekimi ile tamamlandı.