Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Kampüs Hayvanlarını Besleme Etkinliği

05/02/41 12:30 م Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Etkinlik

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliğimize katılan;

Hatice Aylin Karahan Toprakçı, Kutluğ Kağan Karahan, Esra Uluç Karahan, Ayşegül Kandemir, Özge Birkan, Ayşe Betül Işık, Nermin Yorgun, Rüya Gönültaş, Hasan Ruçlar, Ahmet Taha Erdem, Aybüke Sultan Demirel, Özge Işık, İrem Emre, Melek İpek, Gülşah Fidan, Esra Kökçü, Gözde Arınç, Ecem Anatça, Fatih Yıldız, Salih Asker, Mustafa Dayıoğlu, Dilan Kıral  ,Furkan Kiraz, Ayşe Turgut, Şevval Cetin, Ebubekir Tosun, Aylin Sucu, Mukaddes Neşet, Ozan Gürbüz, Ayşe Batül Işık,  Gulden Bostan, Anjeza Borova, Ayşegül Toprak, Çiğdem AŞIR, Gökçe KURT, Esra ÖZBEK, Esra Ketenci, Ceren Kılıç, Oğuz Kağan Aykutlu,Rümeysa Betül Aydoğdu, tarafından kediler için 6 kilo kuru mama, 6 paket yaş mama köpekler için 1 kilo kuru mama toplandı. Evden getirmiş olduğumuz geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak 8 kedi, 5 yavru kedi ve 2 köpek beslendi. Toplamda 5 paket yaş mama ve 3 kilo kuru mama kullanıldı. Artan mamalar daha sonraki beslemeler için saklandı.

Kampüsümüzde bizimle yaşayan ve hayatımızı güzelleştiren dostlarımızla geçirdiğimiz güzel bir gün oldu. Umarız onların yaşamlarının da en az bizimki kadar değerli olduğunu hiç bir zaman aklımızdan çıkarmayız. Katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Umarız bu bir başlangış olur ve devamı daha da güzel bir şekilde gelir.