Akademik Kurul Toplantılarının Finali Sanat ve Tasarım Fakültesi İle Gerçekleşti

Yalova Üniversitesi genelinde tüm Fakülte ve Meslek Yüksekokullarında Rektör ve Rektör Yardımcılarının katılımıyla düzenlenen Akademik Kurul Toplantılarının sonuncusu Sanat ve Tasarım Fakültesi ile yapıldı.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Hamit Er, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Candan Dedelioğlu, Dekan yardımcıları, bölüm başkanları akademik ve idari personelin katılımıyla düzenlenen toplantıda fakülte hakkında bilgilendirici ve tanıtıcı sunumlar yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Sanat ve Tasarım Fakültesinin gelişimi ve daha iyi hizmet için gerekli adımları attıklarını belirterek, bundan sonra da hem fakülte hem de üniversite genelinde iyileştirme projelerine ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.