Armutlu MYO Öğrencilerinden Mecidiye Köyü’ne Destek

Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Mecidiye köyünde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacak olan anaokulunun hazırlık çalışmalarına katıldılar.

Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Armutlu’nun Mecidiye köyünde Bahar döneminde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacak anaokulu sınıfının tadilat, temizlik ve yerleşim işlerine destek oldu. Armutlu Meslek Yüksekokulu, Yalova Yeşilay Şubesi ve Armutlu Yeşilay Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte ilgili sınıfta duvar tadilatları, boya-badana işleri, malzemelerin yerleşimi, duvar süslemeleri ve bahçe temizliği işlemleri gerçekleştirilerek alan eğitim-öğretime hazırlandı.

Mecidiye köyünde ikamet eden, anaokulu çağındaki çocukların eğitimlerin aksamaması için anaokulunun eksiksiz bir şekilde açılmasına destek veren Armutlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri bu davranışı ile büyük takdir topladı.