Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı (BATIKAF) İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Üniversitemizin de paydaşlarından biri olduğu, gençlerin istihdam edilebilirliklerinin artırılması, iş ve staj imkanlarına erişimde fırsat eşitliği sağlanması amacıyla, 25-26 Mart tarihlerinde Bolu’da düzenlenecek Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı’nın (BATIKAF) hazırlık çalıştayı düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, aralarında Yalova Üniversitesi’nin de bulunduğu bölgedeki 17 paydaş üniversite, valilikler, ticaret ve sanayi odalarının destekleriyle düzenlenecek Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı'nın (BATIKAF) hazırlık çalıştayı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Salim Atay’ın katılımıyla Karacasu beldesindeki otelde yapıldı.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy, Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ersin Kavi, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon ve Yalova İŞKUR Müdürü Erhan Dede’nin de aralarında bulunduğu katılımcılar, daha sonra alanlarına göre gruplara ayrılarak BATIKAF'ta yapacakları faaliyetlerle ilgili toplantı gerçekleştirdi. BATIKAF, 25-26 Mart'ta Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Fuara kayıt olan üniversitemiz öğrencileri için ulaşım Üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.

Batı Karadeniz Kariyer Fuarı'na kayıt olmak ve ayrıntılı program hakkında bilgi almak için tıklayınız