Çınarcık MYO’da Akademik Kurul Toplandı

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Hamit Er, Çınarcık MYO Müdürü Öğr. Gör. Volkan Topçu, Müdür Yardımcıları, Akademik ve İdari personelin katılımıyla yapıldı.

Akademik Kurul Toplantısı, Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Volkan Topçu'nun sunumuyla başladı. Sunumunda Çınarcık MYO bünyesindeki programlar ve akademik kadro hakkında genel bilgilendirmeler yapan Müdür Topçu, projeler, iş birlikleri ve sosyal sorumluluk faaliyetlerine dikkat çekti. Sunumun ardından Rektör Yardımcılarımız kürsüye gelerek kendilerini tanıttılar.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu Akademisyenleri de kendilerini tanıttıktan sonra bir konuşma yapan Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca üniversite yönetiminin Çınarcık MYO'ya verdiği destekleri vurgularken yönetimin kendilerinden talep ettiği beklentileri sıraladı. Sonrasında söz alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamit Er, Çınarcık MYO'nun fakülteler kadar etkin olduğunu gözlemlediğini ifade etti ve "Güzel bir kampüs ortamını hep beraber çalışarak oluşturabileceğimize inanıyorum" dedi.

Akademik Kurul Toplantısı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.