Cumhurbaşkanı Danışmanı Hamza Cebeci Kariyer Günü Etkinliğimize Katıldı

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Yalova Üniversitesi Termal Meslek Yüksekokulu ve İşkur ortaklığında düzenlenen “Kariyer Günü” konferansına konuşmacı olarak katıldı.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, Termal MYO Müdürü Prof. Dr. Bülent Yiğit İşkur Yalova İl Müdürü Erhan Dede, öğretim üyeleri, İşkur personeli ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte, alanında uzman yönetici ve çalışanlar öğrencilerin mezuniyet sonrası kariyerlerine yön vermelerine yardımcı olacak tecrübe ve önerilerini paylaştılar.

Yalova Üniversitesi Termal MYO Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Fatma Yeşil'in sunumuyla gerçekleşen oturumda Hamza Cebeci “Yaşlı Bakım Hizmetleri” ve bu alanda ülkemizin en köklü kurumu olan “Darülaceze Başkanlığı” hakkında katılımcılara bilgi vererek soruları cevapladı.

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Darülaceze Başkanı Sayın Hamza Cebeci'ye etkinliğimize teşrifleri çin çok teşekkür ederiz.