Kariyer Merkezi “Kari̇yer Açısından Gönüllü Olmak” Konulu Bir Video Konferans Gerçekleştirdi.

Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından ‘Kariyer Açısından Gönüllü Olmak’ konulu bir etkinlik düzenlendi.

İHH Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, İHH Çalışanı Feyruz Tekdemir, Kızılay Emekli Çalışanı Faika Eroğlu ve Kızılay Çalışanı Sümeyye Ayhan’ın konuşmacı olarak katıldığı video seminerde gönüllülük faaliyetlerininin kariyer başarılarına etkilerinden örnekler verildi. Kariyer Merkezi Koordinatörü Prof.Dr. Ersin Kavi’nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte gönüllülük projelerine nasıl başvuru yapılabileceğine yönelik değerli bilgiler paylaşıldı.

Etkinliği kaçıranlar veya katılan ancak tekrar izlemek isteyenler, Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi’nin YouTube hesabına eklenen videoya buradan ulaşabilirler.