Öğrencilerimiz ‘Pastacılık Ve Çikolata’ Workshop’una Katıldı

Yalova Üniversitesi Aşçılık Programı, Black Bird Thermal Otel ve APM Gıda iş birliğinde Pastacılık ve Çikolata Workshop Etkinliği gerçekleştirdi. 

Yalova Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ve Black Bird Thermal Otel iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, İstanbul'da faaliyet gösteren APM firmasının usta şefleri tarafından öğrencilerimize pasta ve çikolata türevlerinin hazırlanmasından sunumuna kadar olan süreçler ve dikkat edilmesi gereken hususlar detayları ile aktarıldı. Black Bird Thermal Otel’deki etkinliğe Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Yasin Özaslan, Öğr. Gör. Arzu Güzel Çakmak, Öğr. Gör. Çağrı Dilmen, Öğr. Gör. Mehmet Emin Tura ve Aşçılık Programı ikinci sınıf öğrencileri katılım sağladılar. 

Yerel ve ulusal basının da ilgisini çeken workshop çalışmasında; Bölüm Başkanı Yasin Özaslan “Bölgemizdeki turizm işletmeleri ile yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde öğrencilerin Aşçılık programında almış oldukları teorik ve uygulamalı eğitimleri güçlendirmek ve zenginleştirmek için bu tür bir çalışma yaptıklarını ve etkinliğin gerçekleşmesinde önemli katkıları olan Black Bird Termal Otel Genel Müdürü Rahmi Çağrı Kaya ve APM Gıda Direktörü Süleyman Kalay’a teşekkürlerini iletti.”