Rektör Bahçekapılı, Asil Çelik Fabrikasını Ziyaret Etti

Türkiye’nin önde gelen Demir ve Çelik fabrikalarından biri olan Asil Çelik Fabrikasını ziyaret etmek amacıyla Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı Bursa’da bulundu. Sanayinin ihtiyacına alanında uzman akademisyenler ile doğru çözümler üretmeyi amaçlayan Üniversitemiz, üniversite-sanayi iş birliği programları kapsamında Türkiye’nin önde gelen Demir ve Çelik fabrikası Asil Çelik’i ziyaret etti.

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Üniversite Yönetim Kurulu Üyelerinin de olduğu ziyaret boyunca, fabrikayı gezerek üretim hakkındaki detaylarla ilgili bilgi edindi. İki kurum arasındaki iş birliği imkânlarının ele alındığı ziyaretin temel konusunu eğitim faaliyetleri, yenilikçi üretim ve çevre teknolojileri oluşturdu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Asil Çelik Fabrikası Genel Müdürü Osman Kılavuz’a hediye takdiminde bulunarak misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Ziyarette, bir sonraki buluşmanın Üniversitemizde yapılacağı konusunda mutabık kalındı.