Rektör Bahçekapılı Madalyalı Aşçı Adaylarımızı Ağırladı

Pamukkale’de düzenlenen “2.Uluslararası Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması”nda Yalova Üniversitesini başarıyla temsil ederek 13 madalya kazanan Yalova Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, sevinçlerini Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile paylaştılar.

Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Denizli Genç Aşçılar Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada dünyanın çeşitli ülkelerinden adaylarla bireysel ve ekip olarak yarışan öğrencilerimiz, başarılı bir performansa imza atarak toplam 13 madalya kazandılar.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı öğrencilerimizi ve onlara destek olan akademisyenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek hediyelerini takdim etti. Rektörlük makamında ağırlanan başarılı öğrencilerimizin yanında Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pelin Baran, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yasin Özaslan ile öğretim elemanları Öğr. Gör. Çağrı Dilmen, Öğr. Gör. Fatih Taşpınar ve Öğr. Gör. Mehmet Emin Tura hazır bulundular.