Rektörümüz İlimizde Düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenine Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84. Yıldönümü nedeniyle ilimizde düzenlenen törene katıldı.

Tören Yalova Kent Meydanında gerçekleşti.  Atatürk Anıtına Yalova Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Yalova Barosunun çelenklerinin sunulmasıyla başlayan tören,  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat saati olan 09.05’de Bayrağımız yarıya indirilerek 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam etti.

Yalova halkının da yoğun katılım sağladığı törene, Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Yalova İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Naci Binici ve protokolün önemli isimleri katılım sağladı.