Termal Meslek Yüksekokulu Akademik Açılış Toplantısı Yapıldı

Termal Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Toplantısı Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca’nın katılımıyla gerçekleşti.

Termal Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bülent Yiğit, Müdür Yardımcısı Öğretim Gör. Fahri Köroğlu ve Öğretim üyelerinin hazır bulunduğu toplantı Termal MYO Müdürünün sunumu ile başladı. Termal MYO ailesi olarak bölümlerin ve hocaların uyum içerisinde öğrencileri kariyerlerine en iyi şekilde hazırlamaya gayret gösterdiklerini belirten Prof. Dr. Bülent Yiğit, teşvik edici tutumu ve desteklerinden dolayı Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür etti. Bölümler, akademisyenler, mezun öğrenciler ve planlar ile ilgili interaktif bir söyleşi halinde geçen sunumun ardından Müdür Yiğit, sözü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca’ya bıraktı.

Rektörümüzün Meslek Yüksekokullarına tam destek verdiğini belirten ve kapılarının herkese açık olduğunu belirten Arıca, tüm öğretim üyeleriyle tek tek tanışarak çalışmalarını dinledi.  Toplantı sonrası Rektör Yardımcımız ve Termal Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyeleri hatıra fotoğrafı çekildi.