TradeMaster Finans Laboratuvarı’nın Açılışı Gerçekleşti

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) ‘İş Yatırım’ işbirliği ile kurulan ve öğrencilerin sektöre uygulamalı olarak hazırlanmalarına yardımcı olan TradeMaster Finans Laboratuvarı’nın açılışı Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Teorik bilgilerin pratik uygulama ile verimli bir şekilde birleşmesini sağlamak amacıyla, İş Yatırım ortaklığında üniversitemiz İİBF bünyesinde öğrencilerin gerçek verilerle sanal işlem gerçekleştirebilecekleri TradeMaster Finans Laboratuvarı oluşturuldu.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, İİBF Dekanı Prof. Dr. Metin Çancı, Eski Danıştay Hakimi ve Eski Rekabet Kurulu Başkan Vekili  Reşit Gürpınar ve İstanbul Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, Laboratuvar’ın açılış töreninde hazır bulundular.

Açılışın ardından Rektör Bahçekapılı ve beraberindeki heyet İktisat bölümü öğretim elemanlarımızdan Doç. Dr. Baki Demirel tarafından yapılan açılş dersine katıldılar.