Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı, Yalova Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti

Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı, Yalova Üniversitesini ziyaret etti. Astarcı, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı tarafından makamında ağırlandı ve Erasmus ofisini ziyaret etti.

Eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki Avrupa Birliği programlarını en etkin şekilde yürüterek, kurum ve kuruluşların bu programlardan azami şekilde istifade etmelerini sağlamayı amaçlayan Türkiye Ulusal Ajansı ile, gelecek için planlanan Erasmus projeleri hakkında konuşuldu.

Astarcı, Yalova Üniversitesi Rektörü ile yaptığı görüşmede Türkiye Ulusal Ajansı'nın Erasmus projeleri kapsamında yaptığı çalışmaları anlattı. Ayrıca, Erasmus koordinatörü Öğretim Görevlisi Oğuzhan Köse ile de görüştü ve Erasmus projelerinin yürütülmesi hakkında bilgi aldı.

Yalova Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.