TUSAŞ ve Yalova Üniversitesi Arasında İş birliği Güçlendi

TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı'yı rektörlük makamında ziyaret etti. Bozdoğan, Yalova Üniversitesi Rektörü ile görüşmesinde, TUSAŞ'ın faaliyetlerini ve gelecekteki hedeflerini anlattı.

Bozdoğan, TUSAŞ'ın geçmişten bugüne Türk Havacılık ve Uzay Sanayiine katkıda bulunduğunu vurguladı. Bozdoğan ve Bahçekapılı, TUSAŞ ve Yalova Üniversitesi arasındaki iş birliğinin gelecekte de sürdürüleceğini ve iki kurum arasında daha fazla iş birliğinin olacağını belirttiler.

TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı'ya ziyaret sonunda Milli Muharip Uçağı'nın maketini hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.