Yalova Üniversitemiz İle TEI (TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş.) Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı.

Yalova Üniversitemiz ile TEI (TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş.) arasında, Mühendislik Fakültesi Öğrencilerimiz’in, “Gökyüzüne İlk Adım Kariyer Programı”nda staj yapabilmelerine olanak sağlayan iş birliği anlaşması imzalandı.

İmzalanan iş birliği anlaşması kapsamında, Yalova Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi’nin; Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümleri’nin 3. ve 4. sınıflarında öğrenim görmekte olan öğrencilerimiz, TEI (TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş.) tarafından yürütülen “Gökyüzüne İlk Adım Kariyer Programı”na 10 hafta süre ile katılım sağlama imkanına sahip olacaklardır.

Almış oldukları teorik eğitimin niteliğini uhdesinde barındıran “Gökyüzüne İlk Adım Kariyer Programı”na katılım sağlayacak olan öğrencilerimiz, kendilerine rehberlik eden mesleki yeterliliğe sahip danışmanlarının gözetiminde, çalışmalarını sürdürebileceklerdir. Ayrıca “Gökyüzüne İlk Adım Kariyer Programı”nda staj yapacak olan öğrencilerimiz, 3308 sayılı Meslek Eğitim Kanunu’nun 25. Maddesi kapsamında saatlik ücret de alabilme imkanına da erişebileceklerdir.