Yalova Üniversitesi Dağcılık Kulübü, Deprem Şehitleri Anısına Erciyes Dağı'na Tırmandı!

Yalova Üniversitesi Dağcılık Kulübü üyelerinden oluşan ekip, Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun düzenlediği "Deprem Şehitleri Anısına 13. Uluslararası Erciyes Kış Tırmanışı" faaliyetine katılarak 2 gün 1 gece süren zorlu bir tırmanış gerçekleştirdi.

Şamil Karahan, Gülçin Geceli, Yusuf İşsever, Kerem Değirmenci ve Muhammed Emin Demireli’den  oluşan ekip, 3917 metre yükseklikteki Erciyes Dağı zirvesine ulaşarak İç Anadolu'nun en yüksek dağına kış koşullarında tırmandı.

Türkiye'yi derin yasa boğan depremlerinden biri olan Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında hayatını kaybedenlerin anısına gerçekleştirilen tırmanış etkinliğinde, Yalova Üniversitesi Dağcılık Kulübü ekibi, şehitlerimizi rahmetle andı.