Yalova Üniversitesi Kalite Komisyonu Toplandı

Başkanlığını Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın yaptığı Yalova Üniversitesi Kalite Komisyonu yeni yapılanma sonrası ilk toplantısını üniversite hedefleri üzerine gerçekleştirdi.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca, Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Prof. Dr. Hamit Er, Genel Sekreter Vekili Yalçın Tokay, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun, Dekanlar, Meslek Yüksekokulu ve Araştırma Merkez Müdürleri ve  Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat katılım sağladı. AKSA, Yalova Belediyesi, Ticaret odası, Yalova OSB, Teknopark ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünden paydaşlar toplantıda yer aldı.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Yalova Üniversitesinin kalite yönetimi ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Karslıoğlu, üniversitenin öncelikli hedeflerinin arasında, öğrencilerin eğitim kalitesini arttırmak, araştırma ve inovasyon faaliyetlerini desteklemek ve üniversitenin kurumsal kimliğini güçlendirmek olduğunu belirtti.

Toplantıda, üniversitenin kalite yönetimi sürecinde elde edilen başarılar ve gelecekteki hedefler hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşıldı. Kurumlararası iş birliğinin önemini vurgulayan üniversite yönetimi, öğrencilerin eğitim kalitesini arttırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ve araştırma ve inovasyon faaliyetlerini desteklemek için gerekli adımları atacaklarını ifade etti.