Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ‘2021 Kalite Komisyonu’ Toplantısını Gerçekleştirdi

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından ‘2021 Kalite Komisyonu Toplantısı’ gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğünün şimdiye kadar yaptığı faaliyetlerin ve 2021 hedeflerinin tartışıldığı toplantıda Kalite Komisyonuna yeni katılacak üyeler belirlendi.

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy, Genel Sekreter Ömer Naci Fidan ve diğer kalite komisyonu üyeleri hazır bulundu. Yalova Üniversitesi Rektörlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplanın açılış konuşması Rektörümüz Prof. Dr. Suat Cebeci tarafından gerçekleştirildi. Açılış konuşmasında; potansiyelimizin her zaman farkında olmamız gerektiğini, asla vazgeçmeden hep daha iyiye ulaşmak için durmaksızın çalışmamızın üniversitemizin sürekli bir yükseliş yakalamasını sağlayacağını vurgulayan Prof. Dr. Suat Cebeci, Türkiye’deki diğer üniversiteler arasındaki yerimizin doğru bir şekilde belirlenmesinde Kalite Koordinatörlüğünün çalışmasının önemini ifade etti ve bu konuda tavsiyelerde bulundu.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci başkanlığında gerçekleştirilen Kalite Komisyonu toplantısında, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Selami Özcan  tarafından, Kalite Koordinatörlüğü biriminin bugüne kadar yaptığı faaliyetleri ve 2021 hedeflerini içeren bir sunum gerçekleştirildi ve 2020 yılına ait Kurumsal İç Değerlendirme Raporu komisyon üyelerin görüşlerine sunuldu ve  komisyon üyelerin     görüşleri doğrultusunda güncellenerek onaylandı.

Sunum sonunda komisyon üyelerinin tavsiyelerinin alınmasının ve sorularına cevap verilmesinin ardından toplantı sona erdi.