Yalova Üniversitesi, Kurumsal Akreditasyon Programı Toplantısı Düzenledi

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, akademik kalitesini artırmak ve uluslararası alanda tanınırlığını yükseltmek amacıyla kurumsal akreditasyon programı hakkında bir toplantı düzenledi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Hamit Er, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun, daire başkanları, akademik ve idari personelin katıldığı toplantıda, önemli konular ele alındı.

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı, kurumsal akreditasyon programı, yeni organizasyon yapısı, birim kalite komisyonlarının görev ve sorumlulukları, yakın zaman faaliyetleri ve kurum iç değerlendirme raporu gibi konuların gündemi oluşturduğu toplantıda, kurumsal akreditasyon programının üniversite için önemi vurgulandı. Bu süreçte, birim kalite komisyonlarının görev ve sorumlulukları ile yeni organizasyon yapısı hakkında bilgi verildi.