Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’den Kars Valiliğine Ziyaret

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Kars Valisi Türker Öksüz’ü makamında ziyaret etti.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Kars’ta gerçekleştirdiği ziyaretleri esnasında Kars Valisi Türker Öksüz’ü makamında ziyaret ederek, Yalova Üniversitesi’nin gelişim süreci ve gelecek dönem projeleri hakkında  bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Suat Cebeci’nin Yalova Üniversitesi ile ilgili verdiği bilgileri ilgiyle dinleyen Kars Valisi Türker Öksüz, üniversitemizin hayata geçirdiği projelerle bir üniversite olarak Yalova iline büyük değer kattığını ve katmaya da devam edeceğini ifade etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, Kars Valisi Türker Öksüz’ün Prof. Dr. Suat Cebeci’ye başarı dilekleriyle sona erdi.