Yalova Üniversitesi, Uluslararasılaşma Toplantısına Katıldı

Yalova Üniversitesi, YÖK tarafından İstanbul Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Yükseköğretimde Uluslararasılaşma İstişare Toplantısına katıldı. Üniversitemizi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Dış İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Oğuzhan Köse temsil etti.

Toplantı, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. H. Haldun Göktaş'ın açılış konuşmaları ile başladı ve Ticaret Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Maarif Vakfı temsilcilerinin yükseköğretimde uluslararasılaşma sunuları ile devam etti.

Üniversitemiz temsilcileri, tüm paydaşlar ile bir araya gelerek ve uluslararasılaşma konusunda ortak çalışmalar konularında görüşmeler gerçekleştirdi. Toplantı, soru-cevap bölümü ile sona erdi