Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü’nden Öğretim Görevlisi Turgay Çetinkaya’nın çalışması dünyaca ünlü Elsevier Yayınevi tarafından basılan ‘Environmental and Health Management of Novel Coronovirus Disease (COVID-19)’ adlı kitapta yer aldı.

 

Bilimsel çalışmaları ile COVID-19 salgınıyla mücadelede ön saflarda yer alan Yalova Üniversitesi, bu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü’nden Öğretim Görevlisi Turgay Çetinkaya’nın yazarları arasında yer aldığı makaleye, dünyaca ünlü Elsevier Yayınevi tarafından yayımlanan ve yine dünyaca ünlü akademisyenlerin COVID-19 hakkında yaptıkları bilimsel çalışmalarının derlendiği ‘Environmental and Health Management of Novel Coronovirus Disease (COVID-19)’ adlı kitapta yer verildi.

 

COVID-19 ile Gıda Güvenliği İlişkisi Anlatılıyor

Öğretim Görevlisi Turgay Çetinkaya, ‘Gıda Güvenliği ve COVID-19 Enfeksiyonuna Genel Bir Bakış: Nanoteknoloji ve Soğuk Plazma Uygulamaları, Bağışıklık Güçlendirici Öneriler, Hijyenik Önlemler’ başlıklı kitap bölümünü, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nden Doç. Dr. Zafer Ceylan ve Prof. Dr. Elvan Ocak, Ordu Üniversitesi’nden Doç. Dr. Yılmaz Uçar ve Malatya Üniversitesi’nden Doç. Dr. Kadir Karakuş ile gerçekleştirdi. Bu bölümün içeriğinde, COVID-19’un gıda güvenliği ile ilişkisi, bireysel olarak ve endüstriyel ölçekte alınması gereken önlemler ayrıntılarıyla birlikte yer alıyor.

 

Kitap için TIKLAYINIZ

Etiket: Yalova Üniversitesi’nden Covıd-19 Hakkında Bir Bilimsel Çalışma Daha