Yübitam Ve Yügim ‘Girişimde Başarılı Olmanın 8 Adımı’ Konulu Etkinlik Düzenlendi

YÜBİTAM (Yalova Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi) ile YÜGİM (Yalova Üniversitesi, Girişimcilik ve İşletmecilik Uygulama ve Araştırma Merkezi) tarafından düzenlenen “Girişimde Başarılı Olmanın 8 Adımı” konulu video konferansı ZOOM programı üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

“Key Of Change” Danışmanlık ve Eğitim firmasının kurucusu Murat Özanlar’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, YÜBİTAM Müdürü Doç. Dr. Demet Aydınoğlu ile YÜGİM Müdürü Prof. Dr. Hacı Yunus Taş’ın açılış konuşmaları ile başladı ve Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcı Prof. Dr. Rahmi Karakuş’un konuşması ile devam etti.

Akademisyen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik soru-cevap kısmından sonra sona ermiştir.