Yügim ‘Tekno Girişim Ve Endüstri 4.0’ Etkinliği Gerçekleştirdi

YÜGİM (Yalova Üniversitesi, Girişimcilik ve İşletmecilik Uygulama ve Araştırma Merkezi) tarafından düzenlenen “Tekno Girişim ve Endüstri 4.0” konulu video konferansı ZOOM programı üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

Yalova Üniversitesi, Girişimcilik ve İşletmecilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜGİM) tarafından düzenlenen online etkinliğe, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Arvasis Bilişim ve Danışmanlık A.Ş. ‘de yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Orhan Torkul konuşmacı olarak katıldı. YÜGİM Müdürü Prof. Dr. Hacı Yunus Taş’ın açılış konuşmaları ile başlayan etkinlik, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof..Dr..Suat CEBECİ’nin konuşması ile devam etti.

Akademisyen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik soru-cevap kısmından sonra sona erdi.