YUNİFEST’22 Hız Kesmeden Devam Ediyor

Yalova Üniversitesi ve Yalova Belediyesinin iş birliğiyle, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen YUNİFEST’22’nin ilk gününde 10 bini aşkın katılım gerçekleşti.

YUNİFEST’22’nin ilk gününde Manuş Baba, Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Büyük Sahnede çıktı. Yalova Üniversitesi öğrencilerinin ve Yalova halkının büyük ilgi gösterdiği konsere 10 bini aşkın katılımın sağlandığı kaydedildi.

Müzik Ziyafeti Her Gün 17’de Başlıyor

Öğrenci kulüplerinin düzenlediği etkinliklerle öğrenciler, YUNİFEST'in 2. gününde de sabah saatlerinden itibaren eğlenmeye başladı. Önce saat 17:00'de Yalova Üniversitesi öğrencilerinin sahnesiyle müzik ziyafeti yaşayan gençler, sonra büyük sahnede  ‘Yaşlı Amca’ konseri ile unutulmaz bir YUNİFEST'22 gecesini daha geride bıraktı.