YUNIFEST’in 4. Gününde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Doldu

Yalova Üniversitesi ve Yalova Belediyesi iş birliğince hazırlanan YUNIFEST’22, 4. Günde Yalova 15 Temmuz Şehitler Meydanında devam etti. Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Vefik Arıca ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk da konser alanında bulundu.

Olumsuz hava şartları nedeniyle eğlenceye bir gün ara vermek zorunda kalınan YUNIFEST’22’nin 4. Gününde eğlence tam gaz devam etti. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleşen etkinliğin 4. Gününde sahne alan Samida grubuna Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Vefik Arıca ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk sahne sonrasında çiçek takdim etti.

Samida ve Ece Seçkin Yalova’yı Salladı

YUNIFEST’22’in 4. Gününde Samida ve Ece Seçkin coşkusu 15 Temmuz Demokrasi Meydanını doldurdu. 19 Mayıs’ta gerçekleşen etkinlikte gençler hep birlikte coşkuyla marşlar ve şarkılar söyledi.