Yalova’nın En Büyük Kongre Merkezi Açıldı

Yalova Üniversitesi Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa, Yalova AK Parti Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Naci Binici, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, il protokolünün önemli isimleri ve merkezin yapımına desteklerde bulunan Okul ailesi katıldı.

Yalova’nın en büyük kongre ve kültür merkezi olarak hizmet verecek Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi’nin açılış töreninde konuşan Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, “Bugün hem Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak hem de şehrimize kazandırdığımız bu değerli mekânın açılışını yapmanın heyecan ve sevincini paylaşmak istiyorum. Katkıları için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.

“Yeni Eserler Kazandırıyoruz”

Açılışta konuşan AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise, "Cumhuriyetimizin 100. yılını yeni hizmet ve eserlerle taçlandırıyoruz. Bu güzel kongre merkezinin hayata geçirilmesinde katkıda bulunanlara teşekkür ediyor, akademi ve bilim camiasına hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.