AKAN ABDULA İLE Algoritmalar Çağı Söyleşisi Gerçekleştirildi

Çınarcık Meslek Yüksekokulu Resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlanan Çınarcık Akademi Buluşmalarının üçüncüsü Future Bright Group’un kurucu ortağı Akan Abdula ile gerçekleştirildi.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu tarafından oluşturulan Çınarcık Akademi kapsamında Bahar Döneminin ilk misafiri Akan Abdula oldu. Açılış konuşmasını Yüksekokul Sekreteri Soner Taşova’nın yaptığı söyleşide moderatörlüğü Medya ve İletişim Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Nazan Ayan üstlendi. Sosyal medya, yankı odası ve algoritmalar gibi konularda sunumunu gerçekleştiren Abdula, özellikle sosyal medya algoritmalarının bireyleri nasıl öngörülebilir hale getirdiğine dikkat çekerken bu uygulamaların kullanıcıları bir ürün gibi gösterdiğini de vurguladı.

Öğrencilerin yoğun katılımın olduğu Algoritmalar Çağı adlı söyleşinin ikinci kısmında öğrencilerin sorularını cevaplayan Abdula, altı öğrenciye son çıkan Öngörülemeyenler kitabını imzalı olarak hediye etti.

Akan Abdula ile Algoritmalar Çağı isimli canlı yayın etkinliğinin kaydına aşağıda linki bulunan Çınarcık Meslek Yüksekokulu YouTube kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu YouTube Kanalı https://www.youtube.com/channel/UCScRdxRkJhmEy9jzO_xWsJQ