Genç Girişimci Buluşmaları Yalova Üniversitesinde

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Yalova Üniversitesi’nde 15-16 Aralık 2022 tarihinde Genç Girişimci Buluşmaları adlı program gerçekleştirilecektir.

Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yasin Galip Gençer moderatörlüğünde gerçekleşecek Programın ilk günü (15 Aralık) saat 10.00-15.00 arası Yalova Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda Geleceği Tasarlama Atölyesi etkinliği ile başlayacak, girişimcilik ve inovasyon üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı uzmanları tarafından verilecek eğitimlerle devam edecektir.

Bu çalıştay, 2030 yılına yön veren alanların paylaşılacağı ve katılımcı ekiplerin kendi fikirlerini tartışabilecekleri bir modelde gerçekleştirilmektedir. Çalıştaya katılan ekipler, Gelecek Araştırmaları Enstitüsü mentörlerinin desteği ile kendi girişimlerini tasarlayacaklardır.

Programın ikinci gününde ise (16 Aralık) saat 10.00'da İİBF 15 Temmuz Konferans Salonu’nda Genç Girişim Vizyon Konuşmaları gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda jüri ve hocalar geleceğe yön veren girişimler ve girişimcileri dinleyeceklerdir. Ayrıca GÖK Çalıştayına katılan aday-girişimciler, jüri tarafından değerlendirilecekleri sunumlarını gerçekleştireceklerdir. Program, dereceye giren aday-girişimcilere sunulacak ödüllerin verileceği tören ile sona erecektir.

Programa bakanlık tarafından 30 kişi seçilecektir. Katılımcılara katılım belgesi ve çeşitli ikramlar verilecektir.

Program Hakkında detaylı bilgiye
Gençlik ve Spor Bakanlığı veya Gelecek Araştırmaları Enstitüsü üzerinden ulaşılabilecektir.