Genel Sekreterimiz Başkanlığında 2022 Yılı İdari Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi Genel Sekreteri Ö. Naci Fidan başkanlığında Fakülte, Enstitü ve Meslek Yüksekokulu Sekreterleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Rektörlük Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Yalova Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcıları Ersan Şahin ve Ercan Gündoğdu, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Şerafettin Köse de katıldı.

Kurumsal arşiv çalışmaları, taşınır işlemleri, hizmet içi eğitim faaliyetleri başta olmak üzere 2022 yılının değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2023 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Genel Sekreterimiz toplantı sonunda Üniversitemizin kurumsallaşması için özverili şekilde çalışan Fakülte, MYO ve Enstitü Sekreterlerine teşekkür etti.